Τετάρτη, Μαΐου 16, 2007

Ανανέωση

Ο χρόνος περνάει. Τα πράγματα καλυτερεύουν σε ορισμένους τομείς, σε άλλους μένουν στάσιμα και σε κάποιους άλλους γίνονται χειρότερα.

Το Pandora έγινε πλέον μόνο για κατοίκους Αμερικής. Βέβαια με λίγη καλή θέληση μπορείς να ακούσεις (χρησιμοποιόντας κάποιον open proxy ή κάποιον anonymizer) αλλά είναι λιγάκι αργό έτσι. Κρίμας γιατί ήταν μια χρήσιμη υπηρεσία που την χρησιμοποιούσε πολύς κόσμος. Αρκετοί άγνωστοι τραγουδιστές και συγκροτήματα είχαν την ευκαιρία να γίνουν γνωστοί. Σε πολλά blogs διάβαζα ότι υπήρχαν άτομα που αγοράσαν CD συγκροτημάτων που γνωρίσαν μέσο του Pandora. Οι εταιρίες βέβαια μυαλό δεν βάζουν! Δεν πειράζει... Άσε τους να αναρρωτιούνται γιατί μειώνονται οι πωλήσεις τους και γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει. Πως να αγοράσει α) όταν οι τιμές είναι στα ύψη (βλέπε 15-20€ για ένα cd single) β) όταν σε ένα CD τα τραγούδια που αξίζουν είναι 2~3 και τα υπόλοιπα μόνο και μόνο για να καλυφθεί ο ζητούμενος χρόνος.

Ταξιδάκι εν όψη του Σ/Κ. Θα πάμε να περάσουμε το φαράγγι της Σαμαριάς με διανυκτέρευση στην Αγία Ρούμελη. Το έχω περάσει 3 φορές αλλά όχι τέτοια εποχή. Η διαμονή στην Αγία Ρούμελη είναι κάτι το καταπληκτικό! Απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Ούτε φασαρίες, ούτε αυτοκίνητα, ούτε μηχανάκια. Την τελευταία φορά που έμεινα εκεί ήταν σκέτη απόλαυση. Μου θύμισε εποχές που ήμουν πιτσιρίκι. Αρχές δεκαετίας '80... τότε που οι αλάνες υπήρχαν, οι δρόμοι ήταν σχεδόν ασφαλείς (μιας και υπήρχαν πολύ λιγότερα αυτοκίνητα) και υπήρχε η έννοια της γειτονιάς.

Αυτά προς το παρόν. Το πότε θα γράψω κάτι ακόμα είναι άγνωστο... stay in touch!

пока!
Пока человек живет, он надеется. — While there's life there's hope!